Leanebell.org

SkovtræningHundene

Posted by Lykke Leane Bell Sat, March 18, 2017 16:18:48

Blog imageMin kæreste går meget op i at træne hunde. Hun er nået langt og en af øvelserne i A-programmet i DCH er, at hunde skal gennemsøge en skov og finde en figurent derude.

Ja - jeg er så figurenten, som lå på skovbunden og ventede indtil hunden fandt mig :-P

Projekt hestUdendørsliv

Posted by Lykke Leane Bell Sat, March 18, 2017 16:14:12

Blog imageEn af de største årsager til, at vi flyttede på landet var at få vores hest Andy hjem. Dette blev en realitet i januar 2017, hvor folden og laden (løsdrift) stod færdig og Andy kunne flytte ind.

Men heste må ikke stå alene og vi manglede dermed en selskabs hest, som kunne stå sammen med ham. Efter meget søgen efter nogen der gerne ville af med deres hest, besluttede vi at køre til Odense og kigge efter en hest på nyt-hestelivs internat. Nyt-hesteliv.dk formidler heste og ponyer fra dyreværnssager, lukkede rideskoler, dødsboer mv.

Vi så den fineste fjordhest stå blandt ponyerne. Vi trak hende indenfor og hun blev striglet og vi var enige om, at hun skulle med hjem til os og bo sammen med Andy. Hvad vi ikke vidste var, at hun i 3 år har gået sammen med en lille shetlænder, som ikke ville vige fra hendes side. Så før vi havde set os om, havde vi ikke fået én men hele to heste med hjem.

Fjordhestepigen Rine, lille hvide Stjerne og Andy har siden da stået sammen og er blevet rigtig gode venner. Det har været det hele værd at få de heste hjem og skønt at gå derude blandt dem.

SavlesmækkerHækling

Posted by Lykke Leane Bell Wed, March 15, 2017 12:52:08

Disse savlesmækker er en del af barselsgaven til min veninde, sammen med suttekluden og en babyhue i blødt alpaca.

Super nemme og fint design fra www.fuldtidsmor.dk

SuttekludHækling

Posted by Lykke Leane Bell Wed, March 15, 2017 12:43:40


BABY BOOM

Da der er baby boom i min vennekreds, er der de sidste par vinter måneder blevet produceret en stor mængde babyting.

Herunder blandt andet denne sutteklud - evighedsprojektet som jeg også har kaldt den fordi den har taget lang tid at lave. Opskriften fandt jeg på www.grydelappen.dk

Det er heller ikke værst, at lytte til Harry Potter lydbøger mens man er i gang med de mange forskellige babyting. :-D